Är du vår programmerare som söker ett spännande sommarjobb?

Vi är två riktigt drivna studenter som brinner för att skapa! På vårt senaste företag, Ectivitys, håller vi på att utveckla en innovativ produkt som hjälper företag & influencers att stärka sitt varumärke på sociala medier (och så mycket mer)! Det är ett riktigt spännande marknadsföringsverktyg som redan dragit åt sig stor uppmärksamhet från kända influencers och stora superentreprenörer!

Ectivitys har en lösning på ett problem som kommer blifirst to market! Det öppnar dörrar för stora möjligheter – både finansiellt samt karriärmässigt! Med våra vassa kontakter och vårt driv har vi nu kommit till stadiet då vi letar efter utvecklare! Allt är redo att köras igång!

Om du (eller ni) är några vassa programmerare som skulle vilja arbeta tillsammans med oss under sommaren (med möjlighet till förlängning) och skapa något stort hör av er!

Vi söker kombinerade kunskaper inom Javascript, web development, HTML, JSON, Data/Web scraping, SQL, C#, python och PHP. Saknas någon eller några kunskaper tveka ändå inte på att höra av er!

Finns även kunskaper/intresse för det grafiska är det toppen!

Låter det spännande? Hör av dig till oss på:

jobs@ectivitys.com

Vi ser fram emot att få träffas! P.s vi bjuder alltid på kaffe! 😉

//Jakob Konnbjer & Charles Johed