Södertörns Förenade Ekonomer, SÖFRE, är Södertörns Högskolas största studentförening med över tusen medlemmar i slutet av 2015. Syftet med föreningen är att skapa mervärde under studietiden för skolans ekonomistudenter. Att bli medlem i SÖFRE öppnar för mängder av möjligheter! Det är lätt att börja engagera sig i föreningen är inte både givande och extremt roligt! Det enda som krävs är att våga ta det första steget att ta kontakt och ”vipps!”, så är du resenär på världens bästa kunskapsresa inom personlig utveckling, engagemang och gemenskap.

 

SÖFRE har något för alla och ett medlemskap ger dig tillgång till alla våra evenemang. Vi anordnar sittningar, idrottsturneringar, arbetsmarknadsdagar, resor, inspirationsföreläsningar, utbildningsworkshops och mycket mera.

 

För att bli medlem i SÖFRE är det bara att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret. När du fyller i formuläret blir du medlem i Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) under år 2016 (medlemsregistret nollställs vid årsskiftet). Detta gör att du får möjlighet att delta i alla olika slags aktiviteter som SÖFRE anordnar under året, vara med och påverka hur föreningen ser ut genom att bland annat delta dig i det arbete och projekt som föreningen driver samt vara med i SÖFREs nätverk där du kan utvinna glädje, gemenskap och erfarenheter som kan gynna dina studier och framtida arbetsliv.

 

Det är helt gratis

Bli medlem nu!

Bli medlem