Det är helt gratis

Bli medlem nu!

Bli medlem

Södertörns Förenade Ekonomer, SÖFRE, är Södertörns Högskolas största studentförening. Syftet med föreningen är att skapa mervärde under studietiden för skolans ekonomistudenter. Att bli medlem i SÖFRE öppnar för mängder av möjligheter! Det är lätt att börja engagera sig i föreningen är inte både givande och extremt roligt! Det enda som krävs är att våga ta det första steget att ta kontakt och ”vipps!”, så är du resenär på världens bästa kunskapsresa inom personlig utveckling, engagemang och gemenskap.

 

SÖFRE har något för alla och ett medlemskap ger dig tillgång till alla våra evenemang. Vi anordnar sittningar, idrottsturneringar, arbetsmarknadsdagar, resor, inspirationsföreläsningar, utbildningsworkshops och mycket mera.

 

För att bli medlem i SÖFRE är det bara att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret. När du fyller i formuläret blir du medlem i Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) fram till årets slut (medlemsregistret nollställs vid årsskiftet). Detta gör att du får möjlighet att delta i alla olika slags aktiviteter som SÖFRE anordnar under året, vara med och påverka hur föreningen ser ut genom att bland annat delta dig i det arbete och projekt som föreningen driver samt vara med i SÖFREs nätverk där du kan utvinna glädje, gemenskap och erfarenheter som kan gynna dina studier och framtida arbetsliv.

SÖFRE + Studentkortet = SANT

Spara pengar med SÖFRE!

Som medlem i SÖFRE och student på Södertörns högskola har du tillgång till SÖFRE-kortet som är ett samarbete med Studentkortet.
Studentkortet är ett digitalt rabattkort och som medlem i SÖFRE, ditt student-ID. Studentkortet samlar hundratals studentrabatter som du hittar direkt i appen eller via hemsidan studentkortet.se
Allt för att göra ditt studentliv lite enklare men framförallt billigare.

Det är helt gratis

Bli medlem nu!

Bli medlem