Utställare

e-day 2017

Säkra er plats på årets upplaga av SÖFREs arbetsmarknadsdag, e-day 2017 på Södertörns högskola!

För nittonde året i rad arrangerar Södertörns Förenade Ekonomer en arbetsmarknadsdag där ni får chansen att träffa och rekrytera morgondagens kompetens. Den 15:e november 2017 har ni som arbetsgivare möjligheten att synas och göra intryck på högskolans ca 11 000 studenter. På högskolan finns ca 3 000 ekonomistudenter med flera olika inriktningar, bl.a. teknik, design och IT-management.

Kontakta oss på: foretag.eday@sofre.se

 

e-day är Södertörns högskolas arbetsmarknadsdag för ekonomer. För nittonde året i rad arrangerar Södertörns Förenade Ekonomer denna mässa som ger Södertörns ekonomistuderande ett unikt tillfälle att träffa framtidens arbetsgivare.

 

Syftet med e-day är att erbjuda studenterna en möjlighet att få kontakt med näringslivet. Vi på Södertörns Förenade Ekonomer tycker att det är viktigt med en nära kontakt till framtida arbetsgivare redan under studietiden. e-day är även ett utmärkt tillfälle att träffa nya människor och nätverka, samt ta del av föreläsningar som ger en fördel för dig som student.

 

En ny upplaga av SÖFREs arbetsmarknadsdag för ekonomer, e-day, återkommer även detta år. Varje år strävar vi efter att göra e-day större och bättre än någonsin och detta år är inget undantag. Årets projektledare är Elin Selin och Fredrik Olsson. Är du företagare och intresserad av att ställa ut eller har du andra frågor kring e-day, kontakta oss gärna via mail eller via telefon.

Kontaktuppgifter

Projektledare

Elin Selin

Email: e-day@sofre.se

Tel: 070 783 65 80

Projektledare

Fredrik Olsson

Email: e-day@sofre.se

Tel: 073 309 51 34