Börshajen

Officiell huvudsponsor för Insparken 2017

 

Om Börshajen

Börshajen har på kort tid blivit Sveriges största utbildningsplattform med fokus på sparande och investeringar. Idag står sex miljoner människor i Sverige utan ett långsiktigt sparande och går därmed en osäker framtid till mötes. Det vill vi på Börshajen ändra på. Genom att erbjuda kostnadsfria utbildningar hjälper vi fler att genom rätt kunskap engagera sig i sin privatekonomi och på så sätt bygga sig själva en tryggare framtid.
Börshajen förmedlar information om aktiemarknaden på ett enkelt och pedagogiskt sätt så att de flesta förstår. Dessutom är ett medlemskap i Börshajen gratis eftersom Börshajen vill att så många som möjligt ska få en ekonomisk trygghet genom att spara i aktier på ett långsiktigt, hållbart och ansvarsfull sätt.
Börshajen finansierar sitt arbete genom att erbjuda företag marknadsföringstjänster i sina kanaler för att kommunicera med köpstarka konsumenter, framtida medarbetare och potentiella aktieägare.

 

Därför är aktiekunskap viktigt

  • Om fler börjar spara och investera långsiktigt och hållbart bidrar vi till ekonomisk stabilitet och välstånd.
  • Företag får det enklare att resa kapital.
  • Digitalisering och utveckling går framåt om företag får tävla om resurserna, d.v.s. våra pengar, i öppen konkurrens.
  • Företag växer, anställer fler och arbetslösheten minskar.
  • Aktiekunskap kan vara ett sätt att ta sig ur kriminalitet i utsatta områden.
  • Fler vinstaffärer bidrar till vinstskatt som staten får in för att vidareutveckla t.ex. infrastruktur, sjukvård och utbildningar.

 

 

Läs mer på borshajen.nu