Observera att detta är ett preliminärt schema som kan komma att ändras!

21 augusti

Måndag

Insparken 2017 inleds med välkomstdagen då fadderbarnen blir incheckade och tilldelade sina faddergrupper. En välkomstceremoni hålls i aulan och därefter drar tävlingarna igång runt om på campus. Dagen avslutas i puben med mat, dryck och uppträdande på scen. Vi bjuder på lättare lunch samt fika. Middag finns att köpa i puben.

 

Observera att incheckningen till Insparken 2017 inte är samma sak som uppropet för respektive program/kurs.

 

Incheckning: 10.30 – 11.30 vid aulan

Välkomstceremonin: 12.00 – 14.00 i aulan

Tävlingar: 14.00 – 16.00 runt om på campus

Puben: 16.00 – sent

22 augusti

Tisdag

Insparkens i särklass viktigaste tävlingsdag går av stapeln på tisdagen, som är fullspäckat med tävlingar tillsammans med SÖFRES sponsorer och samarbetspartners. Samling sker vid Apberget som ligger på campus och tävlingarna hålls runt om på området.

 

På kvällen anordnas en stor temafest i puben med hemmafest-känsla. Förfest anordnar faddergrupperna själva.

 

Samling: 09.30 vid Apberget på campus

Lunch: 12.00 ta med egen alternativt köpa på campus

Tävlingar: 10:00 – 16.00 runt om campus

Temafest: 20.30 – 01.00 i puben

23 augusti

Onsdag

Den så omtyckta vattendagen finns givetvis med även i årets upplaga av Insparken. Under dagen kommer vi vara på Årstafältet och tävla i en mängd olika vattenrelaterade tävlingar. Detta innebär att oömtåliga kläder och eventuellt ett ombyte. Vi bjuder på lunch ute på Årstafältet.

Prata med era faddrar om ni inte känner till området för det kan vara lite knepigt att hitta dit på egen hand. Observera att tvärbanan är avstängd men ersättningsbussar går i dess ställe.

På kvällen beger vi oss ut i Stockholmsnatten och närmare bestämt Solidaritet där vi ordnat med gratis inträde. Förfest anordnar faddergrupperna själva.

 

Samling: 11.00 vid Årstafältet

Tävlingar: 11.30 – 16.00

Solidaritet: 23.00 – sent

24 augusti

Torsdag

På torsdag ska vi ut och navigera i den Kungliga Hufvudstaden Stockholm. Det kommer vara tävlingsstationer utplacerade vid större landmärken. Det gäller för faddergrupperna att på kortast möjliga tid klara av alla stationer och slutligen ta sig i mål. Under denna dag kommer ni få möjligheten att bekanta er med Stockholm samtidigt som ni får träna flåset. Upplägget påminner om TV6-programmet Amazing Race och vi vill verkligen poängtera vikten av att ha snabba kläder och snabba skor på er denna dag. Lunch ordnar faddergrupperna själva, förslagsvis i farten för att få så bra tid som möjligt!

 

På kvällen beger vi oss återigen ut i Hufvudstadens pulserande nattliv och denna gång till Café Opera, ett stenkast från Kungens officiella residens.

 

Samling: 10.45 i Rålambshovsparken på Kungsholmen

På språng: 10.30 – 16.00

Café Opera: 23.00 – sent

25 augusti

fredag

Denna dag släpper vi Insparkens tema och faddergrupperna för att ge företräde för Södertörns högskolas olika ekonomiprogram. Ni kommer för dagen delas in i grupper utefter vilket program ni ska läsa och på så sätt lära känna era blivande programkompisar. Under dagen samlar man inga poäng till sin grupp utan dagen syftar främst till att lära känna sina klasskompisar.

På kvällen anordnas en beerpongtävling, med en liten twist, på nattklubben Estelle på Sveavägen. Se till att hitta en till två partners och värm upp kastarmen!

 

Biljetter till beerpongen finns att köpa från 21/8.

 

Samling: 11.00 vid Apberget

Aktiviteter: 11.30 – 14.00 runt om campus

Beerpong: 17.00 – sent på Estelle, Sveavägen 36

26 augusti

Lördag

Resan anses av många vara den absolut roligaste händelsen under hela Insparken. I gemensam trupp åker vi till en okänd plats för en maxad dag med aktiviteter som avslutas med terminens första fulsittning! En sittning är en middag kombinerat med underhållning och just fulsittning innebär att det blir himla livat! Vi övernattar här och äter frukost tillsammans för att sedan åka i gemensam trupp tillbaka mot stan dagen efter. För detta äventyr krävs att man packar pappas packsäck och tar med sig bland annat sängkläder, ombyteskläder, hygienartiklar och förfriskningsdrycker.

 

Mer detaljerad information kommer senare och biljetter går att köpa från 21/8. Då antalet biljetter är begränsade gäller det att vara på hugget och vi lovar att resan vill man absolut inte missa!

 

Samling: 09.30 vid Apberget

På äventyr: 10.00 – 11.00 (dagen efter)

27 augusti

Söndag

Nu får ni en dag av välförtjänt vila.

28 augusti

Måndag

Andra veckan av Insparken är här vilket även innebär att skolan drar igång. Detta innebär att alla Insparkens resterande aktiviteter utspelar sig på kvällen och vi kickar igång veckan med SÖFRE-dagen på O’Learys Mall Of Scandinavia. Vi har abonnerat stället och får här möjligheten att träffa SÖFRES styrelse och utmana dem i bowling, minigolf, shuffleboard med mera. Alla aktiviteter är kostnadsfria och är man sugen på en burgare har givetvis deras restaurangdel öppet.

 

O’Learys: 17.00 – sent i Mall Of Scandinavia

29 augusti

Tisdag

Vi slår till med en fulsittning och allt som hör där till med middag, utklädnad, spex och ett himla drag! Faddergrupperna håller förfest på eget håll och faddrarna ser till att visa hur man festar på riktigt!

 

Fulsittning: 18.30 – 01.00 Restaurang Arom på campusområdet

30 augusti

Onsdag

Det klassiska SVT-programmet “På spåret” kommer till Södertörn! I aulan anordnas Insparkens egna variant av På spåret där representanter från vardera faddergrupp slår sina kloka huvuden ihop under en resa genom årets Insparkstemas värld. Vi värmer upp i puben innan och varvar även ner där efteråt.

 

Uppvärmning: 15.00 – 16.45 i puben

På spåret: 17.00 – 19.00 i aulan

Nedvarvning: 19.00 – sent i puben

31 augusti

Torsdag

På kvällen smygstartar vi helgen på anrika Sturecompaginet och den traditionsenliga Studenttorsdagen. Studenter från övriga högskolor i Stockholm brukar även de leta sig hit på torsdagar så man lär stöta på en och annan Stockholmsstudent ikväll.

 

Faddergrupperna styr förfest på eget behag och även denna kväll är inträdet gratis.

 

Sturecompagniet: 23.00 – sent

1 september

Fredag

Södertörns högskolas studentkår SöderS anordnar en välkomstfest för alla skolans nya studenter i puben denna afton. Denna kväll ligger utanför SÖFREs och Insparkens regi men det är en bra möjlighet att träffa på andra studenter som inte pluggar ekonomi, lära känna SöderS och ha lite gött pubhäng.

 

Mer information kommer senare.

2 september

Lördag

Insparkens Grande Finale! Vi avslutar två magiska veckor med en spektakulär finsittning på Café Opera. Vi klär upp oss till tänderna och det bjuds på god mat och dryck, underhållning, prisutdelningar och avtackningar. Efter detta avslutar vi givetvis med flaggan i topp och festar fram till gryningen!

 

Biljetter till finsittningen finns att köpa från 21/8

 

Finsittning: 17.00 – sent

3 september

Söndag

Visste du att SÖFRE har ett eget korpenlag? Kom och heja fram oss till ytterligare en seger på Östermalms IP! Vi avslutar Insparken i puben med bakishäng och bakismat.

 

Mer information kommer senare.