Insparksvecka 1

Detta är schemat för första veckan på insparken 2018.

Observera att detta är ett preliminärt schema som kan komma att ändras!

27 Augusti

Måndag - Välkomstdag och välkomstfest i puben!

Välkommen kl 10:30 till Aulafoajén, där vi kickar igång den första dagen på Insparken 2018!

Under förmiddagen kommer du delas in i en Faddergrupp som kommer ta hand om dig under hela Insparkens gång. Det anordnas tävlingar där ni kan plocka hem poäng till Faddergruppen. Senare på eftermiddagen anordnas en välkomstfest där det kommer minglas med andra Faddergrupper, Projektgruppen och SÖFREs styrelse.

28 Augusti

Tisdag - Sponsordagen & Temafest

Du och din Faddergrupp har chans att samla ihop fler poäng under den här dagen. Ni kommer få tävla mot andra faddergrupper och insparkens sponsorer! På kvällen är det temafest i skolans pub, SöderS pub.

29 augusti

Onsdag - Vattendagen, Förfest med Faddergruppen & Utgång

Den klassiska vattendagen står på agendan och även här har ni potential att kamma hem poäng till Faddergruppen. När lekarna är slut får ni tid på er att ta er hem och torka er för att sedan förfesta med era Faddrar. Sedan går vi alla gemensamt ut på Stockholmsklubb.

30 augusti

Torsdag - Amazing Race & gemensam utgång

Den mest adrenalinkickande tävlingen, Amazing Race, går av stapeln och detta får ni inte missa! Det är en mycket poänggivande tävling som kräver rätt skor och en flaska vatten. Dagen avslutas med en oförglömlig kväll ute på klubben.

31 augusti

Fredag - Klassdagen & Gör Planetens Farkost

Vid det här laget har du lärt känna din Faddergrupp, så därför är det dags att träffa dina klasskamrater som också är med på Insparken. Detta görs genom flera olika lekar på skolan område. På eftermiddagen kommer du och din Faddergrupp tillsammans göra er egen farkost som kommer bli mycket central inom Insparken.

1 september

Lördag - Lida-resan & Fulsittning

En oförglömlig tvådagarsresa står på schemat. Dagen kommer innehålla massa roliga tävlingar och kvällen innebär terminens första sittning med Rymdfilmstema!

2 september

Söndag - Lida-resan hemgång

Gemensam hemgång från Lida men innan vi beger oss hem, bjuder vi på frukost.

Insparksvecka 2

Detta är schemat för andra veckan på insparken 2018.

Observera att detta är ett preliminärt schema som kan komma att ändras!

3 september

Måndag - Styrelsekväll på O’learys

Skolveckan börjar och parallellt sker Insparkens andra vecka. Under dagen är ni fria från Insparken roligheter och på kvällen är ni välkomna till O’learys för att lära känna SÖFREs styrelse bättre.

4 september

Tisdag - Sociala Utskottet & Fulsittning

Sociala Utskottets första utskottsmöte för terminen infaller på skolan. Som ny student får du insyn i hur de arbetar inom SÖFRE. På kvällen nalkas en fulsittning som du sent kommer att glömma!

5 september

Onsdag - PG-dagen & Filmkväll med pubhäng

Innan, mellan eller efter dina potentiella föreläsningar så kom förbi oss i Projektgruppen som hänger vid Blickaberget mitt på skolans område. Du kan vinna ett grymt pris, ta en gratis läsk och mingla med oss. Sedan blir det filmkväll och pubhäng.

6 september

Torsdag - Marknadsförings- utskottet & utgång

Intresserad av marknadsföring? Perfekt, följ med på utskottsmötet och lär dig mer om hur SÖFREs marknadsföringsgäng arbetar! Även denna kväll kommer din Faddergrupp anordna en förfest inför en gemensam utgång på kvällen.

7 september

Fredag - Pubhäng

På fredagen bjuder vi in er till pubhäng på SöderS. Lär känna oss i Projektgruppen, drick något gott eller spela biljard!

8 september

Lördag - Dagsfest

Vad är en Inspark utan dagsfest? Vi slår till med en fantastiskt rolig dag på Josefina och på kvällen kör vi ännu en festlig utgång!

9 september

Söndag - Vilodag

Tappra hjältar behöver också vila. Vila upp dig inför Insparkens sista vecka.

Insparksvecka 3

Detta är schemat för tredje veckan på insparken 2018.

Observera att detta är ett preliminärt schema som kan komma att ändras!

10 september

Måndag - Utbildnings- utskottet & SÖFRE Got Talent

Intresserad av hur du kan göra det bästa av just din studietid? Kom på utskottsmötet med Utbildning isåfall! På kvällen anordnas en talangtävling för alla Faddergrupper där man självklart kan kamma hem poäng!

11 september

Tisdag - Galaxkampen

Minns ni den roligaste leken på idrotten i grundskolan? Jo, Capture the Flag! Denna dag kommer ni kunna samla poäng till er Galax genom att vinna leken.

12 september

Onsdag - Näringslivs- utskottet och SöderS pub

Insparkens sista utskottsmöte äger rum och denna gång är det med begåvade Näringsliv. Efter mötet samlas vi i SöderS pub för ett härligt avslut på dagen.

13 september

Torsdag - Lunch med PG och spökboll

Denna dag får ni mer än gärna käka med oss i Projektgruppen i SöderS pub. Ta med egen mat eller köp i Arom. Eftermiddagen spenderas med en spökbollsturnering Faddergrupperna emellan. Ett utmärkt tillfälle att samla poäng.

14 september

Fredag - Beerpong- turnering

Beerpong-turneringen under Insparken är också en mycket uppskattad klassiker. Spela med en eller två vänner och se hur väl ni kan pricka glasen.

15 september

Lördag - Finsittning

Insparken 2018 avslutas med en magisk finsittning med trerätters-meny på Josefina. Här presenteras vinnande Faddergrupp. Det delas även ut pris till Årets Fadderbarn och Årets Fadder.

16 september

Söndag - Tack för denna Inspark!

Då var detta äventyr slut för i år. Men inga ledsna miner för det, eftersom det är nu det riktiga studentlivet börjar. Välkomna till Södertörns Högskola, och vi ses på Insparkens reunion i höst!