Huvudsponsor

Huvudsponsor för Insparken 2017

Börshajen har på kort tid blivit Sveriges största utbildningsplattform med fokus på sparande och investeringar. Idag står sex miljoner människor i Sverige utan ett långsiktigt sparande och går därmed en osäker framtid till mötes. Det vill vi på Börshajen ändra på. Genom att erbjuda kostnadsfria utbildningar hjälper vi fler att genom rätt kunskap engagera sig i sin privatekonomi och på så sätt bygga sig själva en tryggare framtid.

Läs mer om Börshajen

Sponsorer

Sponsorer för Insparken 2017

 

ICA tycker att du som pluggar har rätt till en bättre studentvardag. Genom att bli ICA-student får du rabatt på mat och får bankkortet utan kostnad. ICA erbjuder även dig som student schyssta försäkringar och tips som underlättar studietiden. Det kostar ingenting att gå med som ICA-student, så vad väntar du på?

Läs mer om ICA Student

 

Instajobs är nätverket för dig som vill tjäna extra pengar men inte vill eller kan planera. Genom oss kan du ta korta extrajobb med kort varsel och helt enkelt jobba extra med det du vill, när du vill, under dina studier. Med din egen profil i vår app får du direkt notis när nya jobb dyker upp hos våra uppdragsgivare och söker själv. Eftersom vi alltid är din arbetsgivare när du är ute på uppdrag kan du alltid känna dig trygg att du har kollektivavtal och är försäkrad. Har du vad som krävs för att bli instajobbare?

Läs mer om Instajobs