Jobb för dig som drivs av goda säljresultat

Arbetsuppgifterna kommer vara att sälja B2B i Stockholm. Detta innefattar allt från boka möten till teckna avtal och kicka igång projekt med kund. Exempelvis inom fakturaköp och säljfinansiering. Snabbt om tjänsterna:

Fakturaköp:
Frigör kapital direkt för våra kunder mot en låg kostnad. Vi däremot väntar några månader innan vi får betalt. Detta garanterar att våra kunder får betalt snabbt och kan betala ut löner mm. Perfekt lösning för både mindre till stora bolag. Du kommer alltså ha kontakten med båda delar.

Säljfinansiering:
Säljfinansiering är likt fakturaköp då vi frigör kapital mot våra kunder snabbt och säkert. Skillnaden är att vi här även kan skapa en delbetalningsplan för ett större belopp. Exempelvis för 3, 6 eller 12 månader. Här gäller det att lyssna på vad kunden vill och hitta kreativa lösningar som hjälper båda parter.

Vi går mot högsäsong och ser därför fram emot din ansökan. Vi har bra villkor och nära relationer med kunden vilket ger en positiv miljö att jobba i. Du ska således jobba mycket med relationsbyggande och vara representativ. Läs hela jobberbjudandet och hur du ansöker HÄR. Vi byter uppdrag med jämna mellanrum så det är värt att besöka länken med jämna mellanrum.