myNanny söker barnvakt i Stockholm

Just nu så är det många familjer i Stockholmsområdet som behöver hjälp med barnpassning. De vänder sig till oss på myNanny för att få bästa barnflickorna och ett stöd som man kan lita på. Vi kan erbjuda extrajobb som är spännande och utvecklande. Om du har rätt bakgrund, bor i Stochkolm och tycker barn är det bästa som finns så kan du höra av dig till oss för att jobba som barnvakt i Stockholm med myNanny.

Tidigare erfarenhet är bra

Många av de som jobbar som nannys och barnvakter på myNanny har tidigare erfarenhet. Det är till exempel inte ovanligt att man har varit au pair innan man tar på sig uppdrag som barnvakt i Stockholm. Men vi har också väldigt duktiga nannies som inte hade passat barn i någon större utsträckning innan de fick kontakt med oss.

Något som vi kan säga med säkerhet är att intresset för barn och en vilja att utvecklas på jobbet är det viktigaste. Det är detta som lägger grunden till den inställning som krävs för att man ska lära sig mer av varje uppdrag och verkligen få ut något av den hjälp och utbildning som vi erbjuder våra barnvakter.

Vi har uppdrag som passar dig

Med så många familjer i Stockholm som behöver barnpassning så har vi en rad olika uppdrag. Det kan röra sig om barnvaktning en gång i månaden eller varje dag. Du kan få uppdrag hos flera familjer som behöver din hjälp någon gång i veckan eller bokas upp under flera månaders tid som nanny. Du väljer själv hur mycket du vill jobba och när. Vi ser till att matcha rätt uppdrag med din tillgänglighet.

Vi tänker också på att du ska känna dig trygg med den familj som du jobbar hos. Det här kräver bland annat att ni passar ihop personlighetsmässigt, men också att du får hjälp att lösa problem och frågor som på ett naturligt sätt kan uppstå. Vi backar upp våra barnvakter och reder snabbt ut frågetecken på ett smidigt sätt så att du kan jobba vidare, tryggt och säkert.

Hur får du extrajobb som barnvakt i Stockholm?

Börja med att höra av dig till oss. Om vi tycker att du verkar vara en lämplig kandidat så får du komma in för intervju. När vi väljer att gå vidare så kommer du också att få utbildning inom säkerhet och mer som gör att du blir redo att börja som barnvakt i Stockholm med oss. Om du har frågor så kan du också kontakta oss för att få veta mer innan du bestämmer dig för att söka.

Något som vi kan säga med säkerhet är att de som fungerar som barnpassare med myNanny är mycket nöjda. De slipper själva leta jobb och vet att vi bara accepterar uppdrag som passar in med deras kunskap och schema. Jobben är mycket flexibla och de blir till en viktig merit för kommande studier och arbete. Dessutom så ser vi till att det blir en bra lön som bidrar till motivation och mer glädje av barnpassningen. Läs mer om att vara barnvakt på myNanny.