STYRELSEN KALLAR TILL EXTRAINSATT ÅRSSTÄMMA!

Den 1 november klockan 16.00 kommer Södertörns Förenade Ekonomers extrainsatta årsstämma äga rum i sal MB313 (Svarta lådan).

På den extrainsatta årsstämman kommer styrelsen för verksamhetsåret 2018 att väljas. Alla inkomna motioner och propositioner kommer även att behandlas under den extrainsatta årsstämman.

Som ordinarie SÖFRE-medlem har du rösträtt på stämman, för att vara ordinarie medlem krävs det att du har studerat på Södertörns högskola under år 2017. Det är viktigt att du som medlem deltar på stämman och gör din röst hörd för att rösta fram den bästa styrelsen för verksamhetsåret 2018. Tänk på att du som medlem kan göra skillnad för hur föreningen kommer att drivas.

ÄR DU EN DEL AV SÖFREs STYRELSE 2018?
Sista dagen för ansökning till styrelsen via valberedningen är söndagen den 22 oktober. För mer information om hur du söker samt valberedningens arbete gå in på: http://www.sofre.se/rekrytering/

Där kan du även läsa SÖFREs stadgar och befattningsbeskrivningar för styrelseposterna.

Du kan även nominera kandidater till valberedningen, detta för att hjälpa valberedningen så att de inte går miste om några guldkorn! Det kan du göra här: https://goo.gl/forms/whO4BmWxYA5gSAu12 senast 19 oktober!

Observera att vi inför styrelsen 2018 inte kommer att söka posten vice skattmästare då arbetet med föreningens ekonomi har effektiviserats. SÖFREs valberedning har därför valt att inte ta emot några ansökningar till posten vice skattmästare.

HANDLINGAR
Handlingarna behandlar de stadgeändringar styrelsen föreslår samt ger en grundläggande sammanställning och presentation av kandidaterna till styrelsen. I handlingarna hittar du även en guide för den extrainsatta årsstämman.

Motions- och propositionsstopp är den 25 oktober!

Frågor skickas till ordforande@sofre.se eller se http://www.sofre.se/rekrytering/ för mer information.

Extrajobb på SEB i Södertälje

Ta chansen och lär känna SEB! Vi söker nu studenter som vill möta våra kunder i lobby och kundtjänst.

Du kommer arbeta tillsammans med våra 25 glada medarbetare, möta våra kunder och hjälpa oss att ge dem den allra bästa kundupplevelsen, i allt från vardagliga frågor till de mer komplexa. Vi ger dig en bra utbildning och det finns goda möjligheter till utveckling hos oss. Jobbet är en timanställning och du behöver vara över 18 år och helst ha två år kvar på dina studier.

Vi söker dig som är
Serviceinriktad, ödmjuk, nyfiken på människor och har ett stort eget driv. Du tycker om att arbeta i team och gillar ett omväxlande arbete och hög fart.

Om du har frågor och vill ansöka
Kontakta Tomas Onsfalk på telefon 08-639 47 44 eller 070-668 57 17 och skicka din ansökan via mail till tomas.onsfalk@seb.se med en kort beskrivning av dig själv, vad du kan bidra med på SEB samt ditt CV.

 

BDO – Är du vår framtida talang?

Är du vår framtida talang? 
Vi vill träffa dig som är en skicklig relationsskapare med en naturlig känsla för service och är nyfiken på hur det är att jobba på BDO.


BDO INTERNSHIP REVISION  |  HT-17 
Ansök på www.bdo.se/karriar

 

MINGELKVÄLL | SEPTEMBER 25

Välkommen till vår mingelkväll för dig som studerar ekonomi eller juridik! Under kvällen har du möjlighet att knyta kontakter med medarbetare och chefer från alla våra affärsområden och lära känna andra studenter. Kom och träffa oss – vi är nyfikna på dig! Antalet platser är begränsade.

www.bdo.se/mingelkvall

 

BDO TALANG | OKTOBER 5

Missa inte vår stora casekväll för dig som funderar på en framtid inom revision! Träffa chefer, medarbetare från olika avdelningar och ett tjugotal andra studenter under en kväll då vi löser case, minglar och äter en lättare middag tillsammans.

www.bdo.se/bdotalang

 

Varmt välkommen med din ansökan!

Projektledare sökes – SÖFREs Finanssällskap

Börsen går upp och börsen går ner, och aktierna blir bara fler och fler! Nu söker SÖFREs Finanssällskap nya projektledare. Har du koll på börsen, aktier, finanser eller bara känner att du vill engagera dig i ett spännande projekt borde du söka till projektledare för SÖFREs Finanssällskap! Är du den som vill ge fler kunskap om finansbranschen och arrangera evenemang i form av studiebesök och föreläsningar med olika företag som är yrkesverksamma inom finansbranschen borde du ta chansen nu!

Ansök direkt HÄR!

OBS! Ansökan stänger söndagen den 24/9 klockan 23:59.

Information om projektet:
SÖFREs Finanssällskap fungerar som en mötesplats där studenter kan utbyta kunskap. Det är som en plattform för de studenter som har intresset att lära sig teorier, produkter och strategier inom finansbranschen. Du får möjlighet att arrangera olika träffar, det kan vara inspirerande föreläsningar eller studiebesök ute på företag. Detta är ett projekt som ligger under SÖFREs Utbildningsutskott och som projektledare får du även representera SÖFREs Finanssällskap på deras utskottsmöten.

För mer information, kontakta Utbildningsutskottet bestående av Helia Tehranchi och Rickard Karlsson via: utbildning@sofre.se