Är du vår programmerare som söker ett spännande sommarjobb?

Vi är två riktigt drivna studenter som brinner för att skapa! På vårt senaste företag, Ectivitys, håller vi på att utveckla en innovativ produkt som hjälper företag & influencers att stärka sitt varumärke på sociala medier (och så mycket mer)! Det är ett riktigt spännande marknadsföringsverktyg som redan dragit åt sig stor uppmärksamhet från kända influencers och stora superentreprenörer!

Läs mer

Jobb för dig som drivs av goda säljresultat

Arbetsuppgifterna kommer vara att sälja B2B i Stockholm. Detta innefattar allt från boka möten till teckna avtal och kicka igång projekt med kund. Exempelvis inom fakturaköp och säljfinansiering. Snabbt om tjänsterna:

Fakturaköp:
Frigör kapital direkt för våra kunder mot en låg kostnad. Vi däremot väntar några månader innan vi får betalt. Detta garanterar att våra kunder får betalt snabbt och kan betala ut löner mm. Perfekt lösning för både mindre till stora bolag. Du kommer alltså ha kontakten med båda delar.

Säljfinansiering:
Säljfinansiering är likt fakturaköp då vi frigör kapital mot våra kunder snabbt och säkert. Skillnaden är att vi här även kan skapa en delbetalningsplan för ett större belopp. Exempelvis för 3, 6 eller 12 månader. Här gäller det att lyssna på vad kunden vill och hitta kreativa lösningar som hjälper båda parter.

Vi går mot högsäsong och ser därför fram emot din ansökan. Vi har bra villkor och nära relationer med kunden vilket ger en positiv miljö att jobba i. Du ska således jobba mycket med relationsbyggande och vara representativ. Läs hela jobberbjudandet och hur du ansöker HÄR. Vi byter uppdrag med jämna mellanrum så det är värt att besöka länken med jämna mellanrum.

Skicka in dina förslag till projektgruppen för e-day 2017

Nu får du möjlighet att påverka utvecklingen av e-day 2017 och forma årets arbetsmarknadsdag som äger rum den 15 november 2017. För att vi ska kunna anpassa arbetsmarknadsdagen utifrån er studenter är vi intresserade av höra vad för företag och föreläsare som ni vill se. Vi är även intresserade av att höra era övriga önskemål för att dagen ska bli komplett.

Vi i projektgruppen hoppas ni tar er tid att svara på dessa frågor så vi med er hjälp får chansen att göra e-day 2017 till den bästa arbetsmarknadsdagen någonsin på Södertörns högskola.

Klicka HÄR för att komma direkt till formuläret!

 

SÖFREs Frågelåda

SÖFRE är en dynamisk förening med många medlemmar. Vi i styrelsen värnar mycket om vad våra medlemmar tycker och tänker och uppmanar därför alla att höra av sig om du som medlem har några förslag, frågor eller bara vill lämna återkoppling som berör vår verksamhet. Vill du lämna återkoppling om föreningen eller styrelsens arbete men vill vara anonym eller inte vet vem du ska vända dig till så är du välkommen att göra det via formuläret nedan. Du är självklart välkommen att fråga någon i styrelsen direkt också.

Det som skickas in via formuläret kommer att diskuteras i styrelsen som helhet eller utskottsvis om så är relevant. Vem som skickar in en fråga hålls alltid anonymt även om du väljer att skicka in med dina kontaktuppgifter. Dina kontaktuppgifter är det endast föreningens ordförande och vice ordförande som kommer behandla. Om du skickar med dina kontaktuppgifter kommer återkoppling att ske via mail efter cirka 2 veckor. Vill du inte skriva in din mail kommer styrelsen endast att se det du skickade in som återkoppling. Givetvis kommer styrelsen ändå att behandla din återkoppling.

Klicka HÄR för att komma vidare till SÖFREs Frågelåda!

SÖFRE Nyhetsbrev

Gud vad tiden går snabbt! Fyra månader har nu gått sedan året slog om och fyra månader har också gått sedan vi i styrelsen klev på våra poster. SÖFRE är en förening som ständigt arbetar mot att förgylla studietiden för våra medlemmar. För att göra detta arrangerar vi aktiviteter i allt från utbildning till sociala evenemang. SÖFRE vill även ge möjligheten för alla medlemmar och studenter på

Läs mer