Academic Works marknadsavdelning söker marknadsassistent

I rollen som marknadsassistent kommer du att arbeta närmast Academic Works Media Investments Manager och deras Content Manager, men dina kontaktytor kommer också att finnas hos fler personer i teamet och i övriga organisationen. Detta är en perfekt ingång för dig som vill lära dig marknadsavdelningens arbete från grunden i en organisation med ett starkt varumärke, högt tempo och stora ambitioner för framtiden.

I rollen som marknadsassistent kommer du till exempel att:

  • Stötta Academic Works Media Investments Manager med att koordinera och administrera deras annonsinköp i externa kanaler. Det kan exempelvis innebära att du ser över rubriker och innehåll, bokar platser för annonserna och håller löpande kontakt med olika jobbsajter.
  • Hjälpa deras Content Manager med innehållsproduktion till deras blogg, webb, sociala medier och utskick. Det innebär att du skriver blogginlägg, förbereder och schemalägger uppdateringar i sociala medier och utformar text och bild för utskick.
  • Hantera beställningar av sälj- och presentationsmaterial från organisationen. Du blir personen som sköter kontakten med deras kommunikationsbyrå och ser till att materialet representerar Academic Work på bästa möjliga sätt när det är klart.

 

START: April

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare, med inledande provanställning alternativt deltid fram till din examen i sommar och därefter heltid.

En mer detaljerad beskrivning av tjänsten och hur du ansöker finner du HÄR.

Mer information om Academic Work finner du på deras hemsida: www.academicwork.se.