Avträdande av styrelsepost

SÖFRE meddelar härmed att William Göransson, vice ordförande för näringslivsutskottet, har valt att kliva av sin styrelsepost. William har valt att satsa på sin karriär då han har fått ett attraktivt jobb som han behöver fokusera på. Styrelsen är väldigt glada för Williams skull och önskar honom all lycka inför framtiden!

Vi i styrelsen har fullt förtroende för att Niklas Bhatiasson, ordförande för näringslivsutskottet, kommer att fortsätta göra ett strålande jobb och utveckla utskottet trots att posten som vice ordförande är vakant resterande del av verksamhetsåret 2018.

 “Det är verkligen tråkigt att behöva lämna min post i styrelsen, och det har inte varit ett enkelt beslut. Tyvärr så hinner man inte med allt och denna gång var jag tvungen att välja. Jag vill passa på att tacka alla i styrelsen för förståelsen om mitt beslut, men framförallt för den här tiden tillsammans. Jag vet att Niklas kommer klara av att styra utskottet galant på egen hand. Tack SÖFRE för allt jag fått uppleva och för alla lärdomar, jag är stolt över att ha varit en del av denna förening.” – William Göranssom