Att bli medlem är kostnadsfritt

Bli medlem

Södertörns Förenade Ekonomer, SÖFRE, är Södertörns Högskolas största studentförening. Syftet med föreningen är att skapa mervärde under studietiden för skolans ekonomistudenter. Att bli medlem i SÖFRE öppnar för mängder av möjligheter! Att engagera sig i föreningen är inte bara enkelt utan både givande och extremt roligt! Det enda som krävs är att våga ta det första steget att ta kontakt och “vipps!”, så är du resenär på världens bästa kunskapsresa inom personlig utveckling, engagemang och gemenskap.

SÖFRE har något för alla och ett medlemskap ger dig tillgång till alla våra evenemang. Vi anordnar insparkar, sittningar, idrottsaktiviteter, arbetsmarknadsdagar, resor, inspirationsföreläsningar, utbildningsstöd i form av bl.a. workshops, detta och mycket mer. Förutom möjlighet att delta i SÖFREs alla olika aktiviteter, får du som medlem även chansen att vara med och påverka hur föreningens verksamhet. Detta genom att delta dig i det arbete och projekt som föreningen dagligen driver samt vara med i SÖFREs nätverk där du inte enbart utvinner glädje utan även gemenskap och erfarenheter som kan gynna dina studier och framtida arbetsliv.

För att bli medlem i SÖFRE behöver du fylla i formuläret nedan. När du fyller i formuläret blir du medlem i Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) fram till årets slut (medlemsregistret nollställs vid årsskiftet).

 

SÖFRE + Studentkortet = SANT

Spara pengar med SÖFRE!

Som medlem i SÖFRE och student på Södertörns högskola har du tillgång till SÖFRE-kortet som är ett samarbete med Studentkortet.
Studentkortet är ett digitalt rabattkort och som medlem i SÖFRE, ditt student-ID. Studentkortet samlar hundratals studentrabatter som du hittar direkt i appen eller via hemsidan studentkortet.se
Allt för att göra ditt studentliv lite enklare men framförallt billigare.