Diplomering Södertörns högskola

Södertörns högskola arrangerar tillsammans med Södertörns Förenade Ekonomer en diplomutdelning för nyutexaminerade studenter med huvudområde företagsekonomi eller nationalekonomi. Denna ceremoni genomförs för att högskolan vill fira kandidaterna tillsammans med deras nära och kära. Diplomeringen går av stapeln den 28 november kl 15.00.

Har du slutfört din kandidatexamen och önskar delta i diplomeringen behöver du göra en intresseanmälan genom länken nedan. Anmälan öppnar den 1 november och stänger den 18 november. Observera att de krävs att du fått ditt examensbevis utfärdat från institutionen för att få delta.

Inbjudningar till ceremonin skickas ut till de kandidater som anmält sitt intresse och som uppfyller kraven för att få ett diplom via e-post senast den 21 november. Har du anmält dig men inte mottagit en inbjudan per den 23 november ber vi dig kontakta oss snarast på utbildning@sofre.se.

Diplomeringsceremonin hålls i aulan på Södertörns högskola. Diplomen delas ut av Lars Vigerland som är lektor och ansvarig för samhällsvetenskapliga institutionen eller av hans ställföreträdare.

För att ceremonin ska ske så smidigt som möjligt krävs en repetition för samtliga diplomander tidigare samma dag. Samling för detta är kl 14.15 i aulafoajén, ombytta och klara. Kan man inte delta på repetitionen får man inte heller delta i diplomeringsceremonin och får istället vänta till nästa tillfälle.

När samtliga diplom är utdelade och musiken har tystnat väntar eftermingel i aulafoajén för ceremonins alla deltagare.

Gällande klädsel är det mörk kostym/frack eller långklänning som gäller för diplomander samt hel och ren klädsel för dess gäster.

Varje deltagare har rätt att ta med sig upp till två gäster för att bevittna ceremonin. Blir det aktuellt att fler gäster kan delta kommer detta stå med i inbjudan till diplomeringen.

Du anmäler dig till diplomeringen härAnsökan för diplomeringen 2018 är stängd

Ett förtydligande angående diplomen är att det inte är detsamma som ett examensbevis och får absolut inte användas som ett sådant i framtiden.

Har du några frågor är du varmt välkommen att höra av dig till utbildning@sofre.se