Hjärtstartarspecialisten söker säljare av hjärtstartare & HLR-kurser

Hjärtstartarspecialisten är ett nischat dotterbolag som säljer hjärtstartare och HLR-kurser (hjärt-lungräddning). Huvudkontoret finns i Stockholm och vi söker nu fler säljare över hela landet. En bra möjlighet för dig som har några timmar över och redan nu vill samla arbetserfarenhet. Du ska vara:

  1. Trygg i dig själv och våga utmanas
  2. Social, utåtriktad och positiv
  3. Resultatorienterad

 

Ett plus är om du har erfarenhet inom säljyrket, men inget krav. Det är inte heller krav på tidigare kunskaper inom just hjärtstartare då du jobbar i ett team och tillsammans med gruppledare. I den dagliga rollen kommer du bistå med kompletterande uppgifter och successivt få allt mer ansvar.

 

Du jobbar mot företag och större föreningar där du får relativt fria tyglar att dra in fler affärer. Mobilen blir en central del i jobbet vilket också gör det möjligt att arbeta på distans.

Mer om Hjärtstartarspecialisten som arbetsplats

Hjärtstartarspecialisten är en del av Dahl Medical AB vilket funnits i över 22 år och som bland annat är medicinskt ISO-certifierade. Hjärtstartarspecialisten är ett av de nystartade bolagen inom koncernen som just nu expanderar både inom Sverige och till fler länder. Vilket gör det till en attraktiv arbetsplats för dig som vill växa inom organisationen. Är du hungrig och gör bra ifrån dig finns det spännande möjligheter att växa tillsammans med oss och knyta en ledande roll.

 

Du söker bäst till oss genom att besöka vår hemsida och kontakta oss.

Hjärtstartare räddar liv!

I Sverige drabbas 10 000 personer av hjärtstopp utanför sjukhus varje år. Endast 1 av 10 överlever.

Vid ett plötsligt hjärtstopp drabbas hjärtat av ett elektriskt kaos som medför att pumpförmågan upphör och att blodtillförseln till kroppen därmed avstannar.

En människa som drabbas av ett plötsligt hjärtstopp kollapsar, förlorar snabbt medvetandet och slutar att andas. Tiden till behandling med hjärtstartare i form av strömstöt (defibrillering) är den viktigaste faktorn för överlevnad och överlevnadschanserna minskar med 10 % för varje minut utan behandling.

Konventionella resurser som ambulans anländer i medeltal efter 11 minuter och oftast alltför sent för att kunna rädda den drabbade till livet. Om ingen behandling ges inom några minuter kommer detta tillstånd att leda till döden. Nya data visar att i de fall en hjärtstartare används inom de första minuterna från inträffat hjärtstopp kan hela 50-70 % överleva.