Omorganisering SÖFREs styrelse 2018

SÖFRE meddelar härmed att Nelly Mårtensson, ordförande för utbildningsutskottet har valt att kliva av sin styrelsepost. Nelly har fått ett attraktivt jobberbjudande och har valt att acceptera detta. Vi i styrelsen är väldigt glada för Nellys skull och önskar henne all lycka med sitt nya uppdrag!

Detta innebär att Jasmine Hamidi, nuvarande vice ordförande för utbildningsutskottet, kommer att anta posten som ordförande för utbildningsutskottet. Vi har fullt förtroende för att hon kommer att göra ett strålande jobb på sin nya post. Vidare betyder det även att posten vice ordförande för utbildningsutskottet vakantsätts tills vidare.

Håll utkik i våra kanaler för mer information kring ansökan till den vakantsatta posten.

 

“Beslutet har varit tufft och tagit lång tid att komma fram till men det här är ett erbjudande jag inte kan tacka nej till och därför behövde jag göra det tuffa valet att lämna min post. Min tid som ordförande för utbildningsutskottet har varit fantastisk och jag vill tacka alla mina vänner i styrelsen för deras fantastiska stöd och förståelse i mitt beslut. Jag lämnar med trygg hand över till vice ordförande Jasmine som med sitt superfokus och fantastiska engagemang kommer skapa magi i utbildningsutskottet. SÖFRE, tack för allt ni givit mig, utan all energi från er medlemmar hade jag aldrig varit den jag är idag. TACK!” – Nelly Mårtensson

 

//Styrelsen
2018-04-04