Frukostföreläsning med Academic Work 4/4

Kicka igång morgonen och karriären med Academic Work! – Frukostföreläsning med Academic Work

Du har hittat jobbet som du bara måste ha – nu gäller det bara att på ett bra sätt lyckas förmedla att du är rätt person för tjänsten! Hur lyfter du dina kunskaper och kompetenser på ett professionellt sätt och vad är det rekryteraren letar efter i ett CV? Vilka saker ska du fokusera på, vilka kan du kasta och vad ska du absolut inte glömma att få med i ditt personliga brev för att sälja in dig själv till tjänsten? Och sist men kanske viktigast – hur levererar du under intervjun?

Read More

Unions United Party 29/3

Det finns två saker i stort sett alla SÖFREiter har gemensamt, att vi är studenter och att vi älskar att ha roligt. Och vad är inte roligare än en helkväll tillsammans med hundratals, eller tusentals, andra studenter. Den 29:e mars håller nämligen Colosseum sina dörrar öppna enbart för oss studenter och det kommer garanterat bli en kväll att minnas.

Read More

Vinterbal [SÖFRE]

Nu börjar det närma sig årets sista finsittning. Den 16 december anordnar SÖFRE en vinterbal och du är härmed inbjuden. Biljetterna är begränsade så se till att säkra eran plats i tid.

Under aftonen får vi ta del av underhållning i form av dans, livemusik samt gemensam vals.
Styrelsen kommer att prisa de SÖFREiter som

Read More

Vårbankett

Våren är här och temperaturen börjar, sakta men säkert, att skifta mot det bättre. Denna årstid är den som förbereder oss för sommaren och allt det vackra den för med sig. Mitt i denna övergång anordnar vi terminens och skolårets sista sittning i form av en vårbankett.

Read More