Grant Thornton – Get Audit Day 2017

Vill du bli en del av ett revisionsteam för en dag? Hur går egentligen en revision till – och hur är det att arbeta i ett team på Grant Thornton? Ta chansen att pröva dina vingar och testa arbetet i verkligheten.

Get Audit Day är den 8 december i Stockholm och riktar sig till dig som studerar ekonomi med inriktning redovisning/revision. Dagen kommer innehålla teori, caseuppgifter och skådespel för att ge dig som student en så bra insikt som möjligt i vad yrket innebär. Ansök till Get Audit Day senast den 26 november!

Läs mer och ansök HÄR.

Grant Thornton – Nyfiken på M&A, värdering eller transaktionsrådgivning?

Den 28 september bjuder Grant Thornton in till en spännande Casedag! Under eftermiddagen kommer du få möjlighet att lösa verklighetsbaserade case och få tips kring hur du klarar en caseintervju på bästa sätt! Dagen avslutas med en gemensam middag. 
 

Casedagen riktar sig till dig som studerar ekonomi med inriktning finans/redovisning som är i slutet av sina studier. Låter detta som en utmaning för dig? Välkommen att skicka in din ansökan till oss senast den 19 september. 

 

PS. Vi vill uppmärksamma dig om att vi söker nya medarbetare till Grant Thornton Advisory i Stockholm! Du kan från och med den 18 september söka tjänsten som Associates på Advisory med start i augusti 2018.

 

Läs mer och ansök på: students.grantthornton.se/studentevent

Företagsbesök med DISC-workshop hos Grant Thornton [SÖFRE]

Knyt värdefulla kontakter inom revisions- och konsultbranschen och lär samtidigt känna dig själv inför framtida personlighetstest.

Nu bjuder Grant Thornton, branschens bästa arbetsgivare, in dig som pluggar på Södertörns högskola till företagsbesök, DISC-analys och middag.

Under kvällen bjuder deras medarbetare på en presentation av Grant Thornton och berättar mer om hur det är att arbeta hos dem. Vi avslutar med mat och dryck under tiden som du kan mingla med chefer och medarbetare.

Datum: Torsdag 21/9
Tid: 16:00-19:00
Plats: Grant Thornton Huvudkontor – Sveavägen 20 (Tunnelbanestation: Hötorget)

Läs mer om Grant Thornton här: https://www.grantthornton.se/

Anmäl dig direkt till företagsbesöket här: https://goo.gl/PXigeR
Observera att antalet platser är begränsade och att anmälan stänger 18/9 klockan 23:59.

För att få närvara under företagsbesöket behöver du vara medlem i SÖFRE, om du ännu inte är det kan du följa denna länk och anmäla dig. Medlemskapet är gratis och tar inte mer än 30 sekunder att bli medlem.

Bli medlem direkt via följande länk: https://goo.gl/8EAYFa

Grant Thornton – Ansvar skapar växtkraft

Våra medarbetare får stort eget ansvar, vilket skapar växtkraft. Kraft att utveckla våra kunders, de dynamiska ägarledda

företagens, affärer. Men också kraft att driva på sin egen utveckling och hjälpa kollegor att växa.

 

Våra rekryteringar är i full gång och vi kommer att söka kollegor till våra affärsområden Revision, Ekonomiservice och Advisory. Nyfiken? Håll utkik på: students.grantthornton.se

 

Välkommen till oss!