Vårbankett

Våren är här och temperaturen börjar, sakta men säkert, att skifta mot det bättre. Denna årstid är den som förbereder oss för sommaren och allt det vackra den för med sig. Mitt i denna övergång anordnar vi terminens och skolårets sista sittning i form av en vårbankett.

Med vackra och stiliga studenter samlas vi i Arom den 26e maj och tar del av de festligheter som bjuds. Vårens vackra färger kommer att prägla denna sittning, så vi vill att ni gör det samma. Klädkoden är därför långklänning (alternativt jumpsuit) eller kostym, gärna i vårens färger.

Kl. 18:00 börjar insläppet till banketten och festen håller på fram till kl. 23:30. Därefter kommer bussar att transportera samtliga till Café Opera där kvällen fortsätter. Eftersom att det är en sittning kommer det självklart att bjudas på mat. Till middag står Italienskt på menyn så förbered smaklökarna på en fantastisk upplevelse. Detta är alltså terminens sista sittning innan sommaren och skol-ledigheten drar igång. Så missa inte denna fina avslutning på detta underbara skolår vi har haft tillsammans och alla vi har lärt känna på vägen.

Var: Arom – Södertörns Högskola

När: Torsdagen den 26e maj kl. 18:00 – 23:30 – Eftersläpp kl. 22:00 (Kl. 23:30 kommer bussar att finnas på plats som transporterar alla till Café Opera)

Pris: 260 kr – 70 kr för eftersläpp (Eftersläppsbiljetter kan INTE köpas på plats, endast förköp)

Alla som har köpt biljett (även eftersläpp) och är på plats i Arom kommer att få åka med i bussen till Café Opera kl 23:30.

 

Köp biljett